Søvn, tænder og pusletid

Babyterapi 2

Til håndtering af de tidlige traumer hos både barn og forældre benytter vi bl.a. teknikker fra Kranio-Sakral Terapien samt Kinesiologien.
Hvis børn mellem 0-3 år oplever fysiske og/eller psykiske belastninger, er det muligt, at belastningen kan sætte blivende spor i barnet.

På Babyterapi 2 bliver der undervist i Kinesiologi. Eleverne lærer at teste og afbalancere 14 muskler med enkle teknikker, så der igen er balance i muskler, meridianer og organer. Når babyer og børn skal testes, kan det gøres gennem mor eller far, og det vil der også blive undervist i. Der vil være mulighed for at teste, hvordan barnet reagerer på forskellige fødevarer og andre påvirkninger, og hvordan dette kan afbalanceres.

På babyterapi 2 arbejder vi videre med Kranio-Sakral Terapien i forhold til traumer og skævheder på barnets kranie. Har det lille barn haft en dysfunktion i nakken, er dette ofte med til at give barnet en begrænset bevægelse til begge sider, og barnet vil dermed få en favorit side, som så vil forårsage en skævhed i kraniet. Andre gange kan barnet have ligget så meget på baghovedet, at det er trykket ind. Kraniet er med til at beskytte hjernen, og det er derfor vigtigt, at barnet bliver rettet op for disse skævheder, så hjernen får optimale forhold og plads til udvikling.

Kurset afsluttes med en behandling samt samtaler med forældre og barn. På denne måde er du som behandler klædt på til at starte op med din nye titel som babyterapeut.

Det er vigtigt, at kursisterne selv medbringer en dukke på ca. 60 cm. Hvis I ikke har en dukke, kan de købes på www.touchneeds.com

På kurset bliver du undervist af :
Kinesiolog Birgit Nielsen
Kropsterapeut Helle Cassøe

Efter endt uddannelse, har du mulighed for at komme gratis på behandler siden, Babyterapi.dk

Praktiske informationer

Babyterapi 2

Adgangskrav: Har gennemført Babyterapi 1 og KST 1

Maksimal deltagelse: 16

Pris: 4.800 kr. inkl. frugt, kaffe/te.

Underviser: Helle Cassøe( kropsterapeut) Birgit Nielsen( kinesiolog)

Tilmeld dig nu hos Dansk akademi for kropsterapi