Uddannelse

For at kunne blive behandler på babyterapi.dk skal du gennemføre kurserne Babyterapi 1 og 2. Efter gennemførte kurser vil du komme i betragtning til at kunne komme med på portalen babyterapi.dk. Kurserne afholdes hos grundlægger af siden, Kropsterapeut Jannie Arvad på hendes skole, Dansk Akademi for Kropsterapi i Århus

Der findes ikke noget mere fantastisk og givende end at hjælpe små børn af med de problemer, de evt. har fået fra fødslen, eller de startproblemer, der er opstået i børnenes første levetid.
Kurset i Babyterapi 1 og 2 strækker sig over 4 weekender og er bygget op omkring de mest effektive teknikker til at afhjælpe spædbørnsproblemer. I undervisningen indgår relevante og effektive teknikker fra kranio-sakral terapien, zoneterapien, massage samt kinesiologien.
Kurserne i Babyterapi giver terapeuten de bedste redskaber.

BABYTERAPI 1

Kurset starter med en teoretisk gennemgang af spædbarnets anatomi, selve fødslen og hvilke problematikker denne kan medføre for barnet.
Undervisningsforløbet roterer omkring håndtering af barnet og dets forældre.

Læs mere om uddannelsen

Søvn, tænder og pusletid

BABYTERAPI 2

I Babyterapi niveau 2 benytter vi bl.a. teknikker fra Kranio-sakral terapien samt Kinesiologien til håndtering af de tidlige traumer hos både barn og forældre. Hvis børn mellem 0-3 år oplever fysiske og/eller psykiske belastninger, er det muligt, at belastningen kan sætte blivende spor i barnet.

Læs mere om uddannelsen