Babymassagekursus

Babymassage er et tilbud, der henvender sig til forældre og deres børn. Massagen er specialdesignet og specifikt rettet mod babyer i alderen 0 til ca. 8 måneder.
Vi har mange års erfaring med behandling af babyer, så vi ved lige, hvilke behov de små har, og hvilke massager der gavner barnet og dets trivsel. Vi er veluddannede babyterapeuter, der brænder for at lære forældre, hvordan de selv kan gøre noget godt for deres barn.
Babymassage er godt, fordi den:

• Stimulerer dit barns sanser og støtter dets motoriske udvikling
• Beroliger barnet og skaber tryghed og nærvær
• Øger barnets kropsbevidsthed samt kredsløb
• Mindsker eventuelle koliksmerter samt fordøjelsesbesvær
• Forbedrer koordinationen af muskler
• Stimulerer frigivelsen af endorfiner ”lykkehormoner”
• Reducerer produktionen af cortisol “stresshormoner”
• Fremmer produktionen af væksthormoner

Vi er meget fleksible, da vi ved, hvor meget tryghed betyder for babyer og deres forældre, så kurset kan finde sted på klinikken, i vante omgivelser i dit eget hjem eller i forbindelse med et arrangement med din mødregruppe. 

Kurset starter med, at hver enkelt barn bliver undersøgt for ubalancer i form af dysfunktioner, der kan være opstået i forbindelses med fødslen. Undersøgelsen foretages helt blidt og i barnets tempo af underviseren, sådan at alle babyer er trygge og klar til at modtage massage.

Kurset vil omhandle helkropsmassage til babyer samt nogle gennemafprøvede teknikker, der afhjælper eventuelle fordøjelsesproblemer. Du vil på babymassagekurset også modtage undervisning i zoneterapi, der typisk afhjælper de mest almindelige spædbørnsproblemer samt hjælp til, hvordan man undgår, at barnet får fladt baghoved.
Ved hjemmebesøg og arrangementer i mødregrupper afsætter vi 2 timer til en pris på 1200 kr. plus kørselstillæg.
Har du spørgsmål til vores babymassagekurser, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på info@janniearvad.dk
 eller ringe til os på 2670 2484, så får vi en uforpligtende snak om, hvordan vi arrangerer det babymassagekursus, der bedst passer til dine og dit barns behov.

Babymassage
Babyterapi11