barsel - livet som mor

Babyterapi 1

Om Babyterapi niveau 1

Kurset starter med en teoretisk gennemgang af spædbarnets anatomi,
selve fødslen og hvilke problematikker denne kan medføre for barnet.
Undervisningsforløbet roterer omkring håndtering af barnet og dets forældre. Den nyfødte og moderen er særligt tæt forbundne, og det er vigtigt, at terapeuten også har øje for, om problemet kunne være forbundet til forældrene.

Til problemer af mere fysisk karakter hos barnet undervises der i simple måder, hvorpå man kan diagnosticere problemets udspring, ligesom der også vil være et undervisningsforløb i en række manuelle teknikker til at løse disse problemer via nogle meget blide teknikker hentet fra Kranio-Sakral terapien.

På kurset bliver der også stiftet bekendtskab med zoneterapiens fantastiske teorier og effektive behandlinger af de mest gængse spædbørnsproblemer som f.eks.

– Fordøjelsesproblemer
– Snue
– Luftvejsproblemer
– Almen utilpashed
– Øreproblemer
– Tandfrembrud
– Søvnbesvær

Endvidere bliver der undervist i en helkropsmassage til spædbørn. Det er en blid massage, som du som behandler kan bruge til behandling af barnet eller selv undervise i til mødregrupper og lign. Massagen har mange fantastiske egenskaber på spædbarnets krop, der giver en rigtig god kontakt mellem forælder og barn.

Kurset afrundes med en behandling af en 1-3 måneder gammel baby. Derefter skal eleverne undervise forældrene til en 3-8 måneders baby i babymassage.

Det er vigtigt at kursisterne selv medbringer en dukke på 60 cm. Hvis I ikke har en dukke, så kan de købes på www.touchneeds.com eller www.infantastic.net

På kurset bliver du undervist af:
Jordemoder Melissa Boldhaus
Zoneterapeut Jeanette Bille Kjeldsen
Kropsterapeut Helle Cassøe

Har du spørgsmål angående Dansk Akademi for Kropsterapi eller til kurset i Babyterapi, er du naturligvis meget velkommen til, at sende os en mail på info@kropsakademi.dk eller ringe til os på 20161516, til en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde på Dansk Akademi for Kropsterapi.

Praktiske informationer

Praktiske informationer

Adgangskrav: Alle kan deltage

Maksimal deltagelse: 16

Pris: 4.800 kr. inkl. frugt, kaffe/te.

Underviser: Helle Cassøe (kropsterapeut), Jeanette Bille Kjeldsen (zoneterapeut) og Melissa Boldhaus (jordemoder)

Tilmeld dig nu hos Dansk akademi for kropsterapi

Babyterapi