Video babyterapi

Alle Video

Kinesiologisk test af barn

Kinesiologisk test af barn

Det kan være frustrerende som forældre ikke at vide, hvad ens barn fejler. Med denne test lære du en super teknik, som du bliver glad for til dig selv, men også til børn og dyr som ikke selv kan sige, hvor de har ondt. Den kan bruges i alle henseender i livet, hvor man er i tvivl.

Maveproblemer hos børn

Rigtig mange børn får ondt i maven i løbet af det første leveår. Enten fordi der et eller andet sted i deres system er en dysfunktion, som giver dem stress og det reagere maven på øjeblikkeligt eller når de overgår til lidt mere fastføde, kan systemet også reagere. I denne video, kommer vi med nogle super teknikker, som gerne skulle sætte skub i tingene.

Søvnproblemer hos børn

Hvor meget og hvor lidt skal et barn sove? Der er altid forskel på børn. Nogle sover meget andre lidt. Nogle er nemme at putte andre ikke.
Vi oplever børn som stort set ikke har lukket øjnene siden de blev født og børn som typisk i 9 måneders alderen pludselig ikke vil sove om natten. Børn der vågner med pludselige skrig eller nogle der bare vender op og ned på dag og nat, tigerspring, night terros ovs. Det er her du som forældre, skal mærke efter, om du skal have noget hjælp til at løse problemet ?

I denne video kommer vi ind på nogle super teknikker som kan hjælpe dit barn til en bedre nattesøvn.

Dårligt immunforsvar

Rigtig mange børn har et dårligt immunforvar. De er konstant syge med snot, hoste, øre samt maveproblemer. Der kan være forskellige forklaringer på dette. Generelt er det vores vurdering, at systemet har en ubalance et sted. Inflammation i kroppen siges, at skyldes stress et sted. Så enten noget fysisk stress eller noget psykisk stress. Så husk altid på, at kigge på hele billedet og ikke bare acceptere, at dit barn konstant er syg.
I videoen har vi samlet nogle super teknikker, som kan hjælpe dit barn forbyggende, men også når problemet er opstået.

Øreproblemer hos børn

Flere og flere børn lider af øreproblemer. Forældre og læger er tidligt ude og får lagt dræn i ørene på de små børn. Øreproblemer er så smertefulde for børn og det er selvfølgelig forståeligt, at den smerte er der ikke mange forældre, der har lyst til at se deres børn gå igennem. Inflammation skyldes stress et sted i kroppen og det er derfor vigtigt, at vi finder ud af, hvad der er årsagen til at barnet har fået øreproblemer. I denne video kommer vi med gode råd og teknikker, som vil kunne hjælpe dit barn af med øreproblemer.

Tandfrembrud

Det kan være smertefuldt at få tænder og især hvis der kommer flere på én gang. I videoen kommer vi med lidt gode råd samt teknikker, som at lindre eller fjerne dit barns smerter.

Motoriske øvelser for babyer

Motoriske færdigheder er forudsætningen for, at vores børn overhovedet kan lære noget. Motoriske øvelser er med til at aktivere højre og venstre hjernehalvdel sådan at børn forbereder sig til at kravle, gå og løbe men også til at tale og indlære.

Vi har sammensat en række motoriske øvelser, som skal hjælpe dit barn på vej.