Babyterapi 2

Om Babyterapi niveau 2

Til håndtering af de tidlige traumer hos både barn og forældre benytter vi bl.a. teknikker fra Kranio-sakral terapien samt Kinesiologien. Hvis børn mellem 0-3 år oplever fysiske og/eller psykiske belastninger, er det muligt, at belastningen kan sætte blivende spor i barnet.

På Babyterapi 2 bliver der undervist i kinesiologi. Eleverne lærer at teste og afbalancere 14 muskler med enkle teknikker, så der igen er balance i muskler, meridianer og organer. Når babyer og børn skal testes, kan det gøres gennem mor eller far, og det vil der også blive undervist i. Der vil også være mulighed for at teste, hvordan barnet reagerer på forskellige fødevarer og andre påvirkninger, og hvordan dette kan afbalanceres.
Vu arbejder på babyterapi 2 arbejder videre med Kranio-sakral terapien i forhold til traumer og skævheder på barnets kranie. Har det lille barn haft en dysfunktion i nakken, er dette ofte med til at give barnet en begrænset bevægelse til begge sider, og barnet vil dermed få en favorit side, som så vil forsage en skævhed i kraniet. Andre gange kan barnet have ligget så meget på baghovedet, at det er trykket ind. Kraniet er med til at beskytte hjernen, og det er derfor vigtigt, at barnet bliver rettet op for disse skævheder, så hjernen får optimale forhold og plads til udvikling.

Kurset afsluttes med en hel dag med behandling samt samtaler med forældre og barn. På denne måde er du som behandler klædt på til at starte op med din nye titel som babyterapeut.

Det er vigtigt, at kursisterne selv medbringer en dukke på ca. 60 cm. Hvis I ikke har en dukke, så kan de købes på www.touchneeds.com

På kurset bliver du undervist af :

Kinesiolog Birgit Neilsen
Kropsterapeut Jannie Arvad
Har du spørgsmål angående Dansk Akademi for Kropsterapi eller til kurset i Babyterapi, er du naturligvis meget velkommen til, at sende os en mail på info@kropsakademi.dk eller ringe til os på 20161516, til en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde på Dansk Akademi for Kropsterapi.

Praktiske informationer

Babyterapi 2

Adgangskrav: Har gennemført Babyterapi 1

Maksimal deltagelse: 16

Pris: 4.500 kr. inkl. frugt, kaffe/te.

Underviser: Gitte Bugtrup (Spædbarnsterapeut/pædagog ) og Jannie Arvad (kropsterapeut)

Tilmeld dig nu hos Dansk akademi for kropsterapi