Babyterapi 1

Om Babyterapi niveau 1

Kurset starter med en teoretisk gennemgang af spædbarnets anatomi, selve fødslen og hvilke problematikker, denne kan medføre for barnet.
Undervisningsforløbet roterer omkring håndtering af barnet og dets forældre. Den nyfødte og moderen er særligt tæt forbundet, og det er vigtigt, at terapeuten også har øje for, om problemet kunne være forbundet til moderen.

Til problemer af mere fysisk karakter hos barnet undervises der i simple måder, hvorpå man kan diagnosticere problemets udspring, ligesom der også vil være et undervisningsforløb i en række manuelle teknikker til at løse disse problemer via nogle meget blide teknikker hentet fra kranio-sakral terapien.
På kurset bliver der også stiftet bekendtskab med zoneterapiens fantastiske teorier og effektive behandlinger af de mest gængse spædbørnsproblemer som f.eks.

– Fordøjelsesproblemer
– Snue
– Luftvejsproblemer
– Almen utilpashed
– Øreproblemer
– Tandfrembrud
– Søvnbesvær

Endvidere bliver der undervist i en helkropsmassage til spædbørn. Det er en blid massage, som du som behandler kan bruge til behandling af barnet eller selv undervise i til mødre grupper og lign. Massagen har mange fantastiske egenskaber på spædbarnets krop, der giver en rigtig god kontakt mellem forælder og barn.

Kurset afrundes med en behandling af en 1-3 måneder gammel baby. Derefter skal eleverne undervise forældrene til en 3-8 måneders baby i babymassage.

Har du spørgsmål angående Dansk Akademi for Kropsterapi eller til kurset i Babyterapi, er du naturligvis meget velkommen til, at sende os en mail på info@kropsakademi.dk eller ringe til os på 20161516, til en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde på Dansk Akademi for Kropsterapi.

Praktiske informationer

Praktiske informationer

Adgangskrav: Alle kan deltage

Maksimal deltagelse: 16

Pris: 4.500 kr. inkl. frugt, kaffe/te.

Underviser: Jannie Arvad (kropsterapeut), Jeanette Bille Kjeldsen (zoneterapeut) og Melissa Boldhaus (jordemoder)

Tilmeld dig nu hos Dansk akademi for kropsterapi